Sve kategorije
slučaj

Ograda za industrijske zgrade

Vrijeme: 2022-12-21 Hits: 53

Godišnji proizvodni kapacitet PV prigušivača koji proizvodi Xinhuan trenutno je preko 1.2 miliona jedinica, koje se uglavnom izvoze u Sjedinjene Države. Glavni kupci su 10 najboljih svjetskih Nextracker, Arrayd, CITIC Bo i druge poznate kompanije. Proizvodimo više od 20 vrsta amortizera, a možemo ih dizajnirati i prilagoditi prema potrebama kupaca.

Shanxi Xinhuan Precision Manufacturing Co., Ltd. nalazi se u industrijskom parku okruga Pinglu, Yuncheng City, sa ukupnom imovinom od 350 miliona juana, pokriva površinu od 116,000 kvadratnih metara, sa ukupno 468 zaposlenih.

Uglavnom se bavi proizvodnjom delova auto amortizera i delova solarne fotonaponske elektrane, sa godišnjom vrednošću proizvodnje od 230 miliona juana.

To je pokrajinsko "četiri nova" mala i srednja preduzeća, pokrajinsko "specijalno, precizno, posebno, novo" preduzeće.

To je visokotehnološko preduzeće na nacionalnom nivou i pilot preduzeće Ministarstva industrije i informacionih tehnologija za integraciju ova dva.

To je ujedno i prvo preduzeće u provinciji Shanxi koje se bavi proizvodnjom komponenti solarnih fotonaponskih elektrana.

U 2021, kompanija je završila 184MWp fotonaponskih nosača i 1.61 milion amortizera. Osim snabdevanja na domaćem tržištu, naši proizvodi se izvoze u SAD, Australiju, Brazil, Južnu Afriku i druge zemlje.

1
2
3
4

Vruće kategorije